Ovaj frajer kombinira pripijene traperice s popularnom jaknom i u tome izgleda baš dobro!

Skinny traperice i pilotska jakna spoj su koji mu baš dobro pristaje
Vidi originalni članak

Frajer sa zagrebačke špice u ovom bi outfitu bez problema mogao na naslovnice nekog modnog magazina! Njegova je kombinacija jednostavno genijalna, a usudio se isfurati komade za koje se ne bi odlučio baš svaki muškarac.

Nosi skinny traperice koje je kombinirao s gležnjačama i kariranom košuljom, a točka na "i" bila je krznena pilotska jakna koja je već nekoliko sezona veliki hit, a jednako je popularna među curama, kao i među dečkima. 

Look je zaokružio crnim kožnim ruksakom koji je bio točka na "i" ovog odličnog outfita za prijelazno razdoblje.  

 

Prošetali smo gradom i provjerili koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode poput uvijača za trepavice, pegle za kosu, rašpice... 😄 I moramo reći da smo se iznenadili, osim što je vikler postao - četka za kosu! 😂

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".