Ovaj bikini s Asosa kupljen je čak 10 tisuća puta u tjedan dana, a i cijena mu je i više nego OK!

Dolazi u nekoliko boja, a nama je za oko zapeo crveni model
Vidi originalni članak

Bikini su pomalo "zeznuti" za kupnju pa pomaže kad znate da je netko zadovoljan pojedinim modelom. Ili, u slučaju ovog modela s Asosa, čak 10 tisuća ljudi. Prije nekoliko dana, Asos je izbacio jednostavan bikini koji je bio toliko popularan da je bio rasprodan u tjedan dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, ne treba brinuti, s obzirom na to da stalno nadopunjavaju zalihe. Prvo su izbacili model u žutoj boji, koji je momentalno rasprodan. Nakon toga, došao je red na crveni, tirkizni i bijeli, a ponudi će se naći i ružičasti. 

Nije teško objasniti zašto je ovaj model toliko popularan: donji dio laska većini oblika tijela, dok je gornji dio vrlo ženstven. I, posljednje, ali ne i manje važno: cijena ovog modela je 26 funti, što je razumna cijena s obzirom na to da je riječ o klasičnom modelu koji ćet rajati duže od jedne sezone. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".