Ova zgodna brineta pomela je zagrebačku špicu, a nosi prekul torbicu i sako!

Ljepotica je pokazala kako nositi trendi komade s onima koje baš i ne viđamo često
Vidi originalni članak

Karirani sakoi i dalje su omiljeni komad mnogim djevojkama, pa i ovoj fashionistici sa zagrebačkog Cvjetnog trga. No ona nosi nešto drukčiji model u nijansama ljubičaste sa zelenim deteljima, a uparila ga je sa satenskim topićem i klasičnim crnim trapericama. Inače, ovakav model traperica u posljednje vrijeme kao da je nakratko zamijenio skinny model. Ravan kroj odlično izgleda na jednostavne gležnjače, a ovakve su vrlo poželjan komad jer se mogu kombinirati na baš sve. 

Ono što nam je najviše zapelo za oko je njena torbica koja vrišti - ljeto! Pletena sa cvjetnim detaljima, istaknula se u masi, a baš se dobro uklopila u ovu ranoproljetnu kombinaciju. 

Ova žena je lovkinja, bajkerica i strasstvena kolekcionarka Barbie lutaka, pogledajte sve o nju u videu: 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".