Ova zelena haljina skroz je okupirala Instagram: Cure su jednostavno lude za njom!

Nije ni čudo, s obzirom na to kako dobro izgleda!
Vidi originalni članak

Ako "skrolate" društvenim mrežama i pratite barem modne influencerice, onda vam nikako nije mogla promaknuti nova hit haljina koju cure jednostavno obožavaju! Radi se o zelenoj haljini s crnim točkicama koju potpisuje brend Ganni.

Domaća trendseterica Rita Rumora odlično ju je isfurala ovog ljeta - kombinirala ju je uz smeđe natikače i zlatni nakit koji je damama u toplim danima bio omiljen izbor, a čini se da će biti hit i na jesen. 

Stilistica i kreativna direktorica Jeanette Friis Madsen isfurala ju je slično kao i Rita, samo se odlučila za drugačiji model sandala. 

Stilistica Emili Sindlev pokazala je da ova haljina može odlično izgledati i u jesenskim kombinacijama: napravila je mali kontrast pa je kombinirala s traper jaknom i crnim gležnjačama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".