Ova TV scenaristica zna kako spajati nespojivo, a u gradu ne može proći nezamijećeno!

Goran Čižmešija fotkao je TV scenaristicu s genijalnim stilom odijevanja
Vidi originalni članak

Pored ove televizijske scenaristice u gradu ne možete proći, a da ne primijetite njezin genijalan stil! Nataša Buljan pozirala je našem Goranu Čižmešiji u odličnoj kombinaciji sastavljenoj od zimskih i ljetnih odjevnih komada:

Išla sam kod računovotkinje i svaki put se sredim kad riješavam takve i slične obaveze po gradu. Volim military stil pa imam i dosta takvih komada, to nekako ide uz moj karakter. Volim stroge čizme kombinirati uz cvjetnu ili čipkastu haljinu pa to ispadne grunge stil Marca Jacobsa iz 90-tih, a iz tog vremena imam i dosta njegovih stvari, pogotovo čizama.

U ormaru ima desetak kaputa i svi su strožeg stila, od toga su tri crna i svi su strožeg stila. Ima i jednu leopard bundu, ali kaže da ne bi dozvolila da je netko u njoj fotografira jer misli da u njoj to jednostavno - nije ona. Dodala je:

Priznajem, nasjela sam na trendove! Kad sam na setu ne sređujem se toliko jer često snimamo na otvorenom gdje nisu «salonski» uvjeti pa bih se uprljala, ali i za studijske uvjete cjelodnevnog snimanja biram udobnije kombinacije.

Nosi vintage kapu Topshop, kaput Scotch & Soda, no name šal, haljinu H&M, torbicu Cos i čizme Zadig & Voltaire. 

 

>> Pogledajte kako kumice Ana i Zlata s Dolca komentiraju aktualne modne trendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".