Ova tri trenda bit će definitivno najveći hit nadolazeće sezone

SIgurni smo kako barem jedan već imate u ormaru!
Vidi originalni članak

Iako je ljeto tek počelo, svjetska nam dizajnerska imena polako predstavljaju trendove za nadolazeću sezonu. Jesen nam je omiljeno doba jer postoje nebrojene mogućnosti kombiniranja, a slojevito nam je odijevanje definitivno najdraže! Ipak, niti jedna kombinacija nije potpuna bez zanimljivih modnih dodataka, a doznali smo koja su tri najpopularnija:

Nekoliko torbica

Iako na prvu ideja zvuči neprivlačno jer se često ne možemo snaći u samo jednoj torbici, dizajneri ove sezone ipak predlažu da nosimo nekoliko torbica odjednom. Načina je nekoliko: jednu na ramenima, drugu u ruci, ruksak s kojeg visi torbica, nekoliko torbica na jednom ringu... Izbor je na vama, no nismo sigurne da ćemo naići na veliku potvrdu ovog trenda, barem što se street style-a tiče.

Choker ogrlice

Gotovo da nema žene koja u svoju kolekciju nakita nije spremila barem jednu choker ogrlicu. I kad smo već pomislili kako je tom trendu došao kraj, dizajneri su nam pokazali da misle drugačije i u novim kolekcijama predstavili nove verzije ovog popularnog modnog dodatka.Ipak, oni ove sezone dolaze u nešto "hrabrijem", odnosno upečatljivijem obliku pa vjerujemo kako će se za njih odlučiti samo najodvažnije. 

Remen u struku

Debeli remen u struku postao je popularan još ovog proljeća, a odličan je za "obuzdavanje" lepršavih ljetnih haljina. Međutim, njegova se popularnost neće smanjiti niti na jesen, a kroz njih nam se moda prošlog stoljeća još jedanput vraća na velika vrata! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".