Ova tri para obuće sve su što vam treba ovog ljeta, a svaki košta samo 100 kuna!

Idealne za svaku prigodu!
Vidi originalni članak

Vrijeme rasprodaja odlično je vrijeme za kupovanje ključnih komada u ormaru, ali i onih koji nam se izrazito sviđaju, no nekako nismo spremne za njih izdvojiti punu cijenu - upravo njima pripadaju ova tri para obuće koja su nam zapela za oko sa sniženja u Zari, a cijena svakih je samo 99 kuna.

Prve su espadrile napravljene od kože u tamnoplavoj boji, a ono po čemu su definitivno posebne su trake koje se vežu oko noge te podižu svaki styling, bez obzira na to nosite li haljinu ili kratke hlače, a idealne su za tulume na plaži i šetnju gradom.

Druge su natikače koje su ove sezone definitivno najveći hit. Ove s motivom lubenice napravljene od perlica možete nositi u različitim prigodama, a, ukoliko još niste dovoljno hrabre, utoliko ih nosite na plažu! 

Zašto ne biste u izlazak umjesto vrtoglavo visokih štikli obule natikače s blok petom? Izgledat ćete trendi, a jamčimo vam i da ćete moći plesati cijelu noć bez bolova u nogama!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".