Ova trendseterica nosi definitivno najčudnije cipele koje smo vidjeli na gradskim ulicama!

Isfurala je čak dva neobična modela, a odlično joj pristaju, moramo priznati!
Vidi originalni članak

Cipele su tajno oružje koje i od najjednostavnije kombinacije mogu napraviti onu vrijednu divljenja. Pravi dokaz za to je zgodna dama koju je naš Goran Čižmešija ulovio na pariškim ulicama. Ona stvarno ima stil u malom prstu pa od običnih komada može napraviti wow outfit. Ipak je riječ o stilistici, a njezino je ime Ada Kokosar.

U Parizu je pokazala dva odlična stylinga - u prvom je suknju i kaputić zaokružila neobičnim crvenim salonkama s detaljima od vinila koje su osvježile ovu, inače ozbiljnu kombinaciju. Međutim, to nisu jedine neobične cipele koje je isfurala.

Za svoj drugi outfit odabrala je all white, a suknju i kaputić zaokružila je lila natikačama na petu koje imaju detalje od tila. Ma, jednostavno genijalno! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".