Ova torba izgleda poput 100 dolara, a zapravo vrijedi 50 puta više!

E ovo se zove statement komad u ormaru!
Vidi originalni članak

Alexander Wang poznat je po nevjerojatnom smisli za odjevne komade namijenjene svakodnevnom nošenju, a neki od njih dobivaju i luksuznu notu za nadolazeće proljeće. Dizajner se udružio s Judithom Leiber te su zajedno predstavili torbicu koja se prodaje u ograničenim količinama, a optočena je Swarovski kristalima. Inspircija za torbicu bila je novčanica od 100 dolara, a sastoji se od čak 10 263 zelenih, crnih i prozirnih kristala. 

Ipak, torbica košta mnogo više nego iznos na koji podsjeća. Naime, prodaje se po nevjerojatnom iznosu od 4995 dolara! 

Međutim, neće moći sve trendseterice ugrabiti ovu skupocjenu torbicu jer je količina ograničena na samo 20 modela, a sve zainteresirane dame mogu je kupiti u Londonu, New Yorku ili na web shopu brenda. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".