Ova slatka djevojka u izvrsnom outfitu i s neodoljivim modnim detaljima zablistala je na špici

Veliki šalovi podići se svaki zimski outfit
Vidi originalni članak

Kad nismo raspoloženi za slojevite odjevne kombinacije i debele kapute, uvijek nam dobro dođu veliki šalovi koji se izvanredno uklapaju u svaki zimski outfit, a to je pokazala i slatka cura s Cvjetnog kojoj je voluminozni šal bio glavni modni dodatak. 

Prekrasni sivo-ružičasti veliki šal ležerno je prebacila preko kratke crne krznene jaknice ispod koje je odjenula toplu bijelu dolčevitu. Za šetnju špicom djevojka se odlučila za popularni model crnih čizama na vezanje koje su dale cijeloj kombinaciji frajersku dimenziju, no nismo mogli ne zamijetiti i ovaj presladak ružičasti 'fluffy' ruksak koji se odlično uklopio u kompletan outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".