Ova se zanosna dama prošetala Cvjetnim trgom u ljetnoj kombinaciji koja najavljuje jesenske trendove

Našim kamerama nije mogla pobjeći ova užurbana dama koja je svojim stylingom najavila trendove za ovu jesen.
Vidi originalni članak

Za oko su nam prvo zapele odlične smeđe čizme brušene kože koje su iz godine u godinu ultimativni jesenski trend. Ono što ih čini još upečatljivijima poprečni je remenčić koji im daje kaubojski štih, što je također - složit ćete se - modni imperativ ove sezone. 

Čizme je hrabro uskladila s hlačama istog materijala i iste boje, ali to se pokazalo izvrsnim odabirom za ovu kombinaciju. No zagasito crvenom trendi majicom spuštenih rukava i bordo torbom, ova dama nije mogla ostati nezamijećenom. 

Svoj je kaubojski look upotpunila pomno biranim detaljima poput upečatljivog metalnog remena, narukvicama, naušnicama i bogatom ogrlicom istog materijala. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".