Tko zna, zna: Atraktivna plavuša fantastično izgleda čak i u - "pidžami"!

Naš Goran Čižmešija ulovio je precool curu koja modu ima u malom prstu
Vidi originalni članak

Vedrana Vlahović specijalizantica je abdominalne kirurgije, a naš ju je Goran Čižmešija u gradu ulovio u čak dvije izvrsne odjevne kombinacije.

Prvi outfit, odmilja nazvan "onaj u pidžami", od glave do pete je iz Zare, a ova ga je ljepotica odabrala za kavu i ručak u gradu. Ovakav joj se stil sviđao i prije nego je došao u modu, ali ponuda u trgovinama bila je loša. Ipak, sad je došla na svoje pa ima čak pet kompleta u pidžama stilu! 

Volim eksperimentirati s modom i nositi atraktivne komade jer preko tjedna zbog posla moram biti formalnije i pristojnije obučena. 

I druga odjevna kombinacije je iz Zare, a u njoj glavnu riječ vode - prugice. Odlučila je isprobati kako izgleda ako ih ubaci više u istu kombinacij, s obzirom na to da su same po sebi takav hit.   

Imam četiri para ovog tipa elegantnih natikača u raznim bojama i dezenima, idealne su za ljetne dnevne outfite.

 

* Članak je izvorno objavljen u lipnju 2018. 

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".