Ova 'plavuša s Harvarda' prošetala je centrom u ružičastom od glave do pete

Ovakav tip trenirke nije rezerviran samo za kavu u kvartu ili tjelovježbu
Vidi originalni članak

Lijepa plavuša centrom Zagreba prošetala je u "all pink" izdanju, a s obzirom na to da je ponedjeljak, i očekuje nas promjena vremena i zahlađenje, ovo je najbolji način za borbu protiv svega! Klasična traper jakna uz ovu kombinaciju odličan je odabir, a nas malo podsjeća na nešto što bi nosila Plavuša s Harvarda. 

Izgleda da će tenisice zaista s trona izgurati štikle i općenito cipele, jer fashionistice u posljednje vrijeme sve češće biraju ovu udobniju obuću prije nego potpetice ili neke cool čizme. Ona nosi jednostavan bijeli model koji se odlično uklopio u cijeli styling, a klasična torbica i sunčane naočale koje pristaju njenom licu, super su dodatak! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".