Ova modna novinarka svoju suknju nosi naopako i izgleda tako chic!

Joanna Helena Horodynska 42-godišnja je bivša manekenka sa odličnim stilom
Vidi originalni članak

Njen Instagram profil prati gotovo 40 tisuća ljudi, a ako joj pogledate fotografije prvo što će vam pasti na pamet je: kako joj sve tako dobro stoji? Mi smo to pomislili nakon posljednje fotografije koju je objavila. Nosi zapravo vrlo jednostavan styling koji uključuje traper suknju, crni topić dugih rukava i najpopularnije Hermes natikače. 

No nije to baš obična suknja. Levisov model nosi naopako i čini nam se kako ćemo mi svaku svoju od sada početi nositi tako. 

Poljakinja je ispod fotografije dobila mnogo pozitivnih komentara (znamo jer smo ih prevodili:)). Osim toga, nosi jedan ne tako popularan komad ove sezone oko kojeg se lome koplja. Sunčane naočale mini okvira ne mogu baš svi isfurati, ali njoj u ovom izdanju stoje baš dobro. Potpisuju ih Roberi & Fraud. Uz njih nosi još jedan malo nepopularan komad - torbicu oko struka, i to u sportskom izdanju kao iz devedesetih, s Pradinim potpisom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".