Ova modna agencija zapošljava isključivo modele iznad 45 godina - oni izgledaju nevjerojatno dobro!

Najstariji modeli imaju čak 80 godina!
Vidi originalni članak

Čini nam se kako ponekad zaboravljamo na ljepotu onih koji graciozno stare, a često se okrećemo pokušajima zaustavljanja vremena, odnosno starenja.

Ipak, kako bi se pozornost svratila na pravu ljepotu starenja, ruska modna agencija zanimljivog i neobičnog imena "Oldushka", odlučila je prigrliti upravo takvu ljepotu u nizu prekrasnih fotografija. Ova agencija predstavlja modele u dobi iznad 45 godina, a raspon dobi seže čak do 85. godine! 

S obzirom na to da modna industrija polako svladava različitost u izgledu, na red je došla dob i to je iduća "prepreka" koju je potrebno prebroditi. Agencija je nastala iz projekta Igora Gavara koji je na svojem blogu, također nazvanom "Oldushka", bilježio stil umirovljenika, a većina njih ima više od 60 godina.

Odlushkini modeli u Rusiji imaju sve više posla - pojavljuju se u mainstream katalozima i reklamnim kampanjama i u modnu industriju uvode jednu sasvim novu generaciju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".