Ova ljetna haljina viralni je hit na TikToku, a dostupna je i u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni

Haljina o kojoj je riječ, jednostavno poznata kao "crinkle haljina", brzo je stekla priznanje zbog svog dizajna i mogućnosti da savršeno oblikuje svaki tip tijela.
Vidi originalni članak

U svijetu društvenih mreža koji se neprestano razvija, modni trendovi dolaze i odlaze velikom brzinom. Ipak, ovog je ljeta jedna haljina uspjela zaokupiti pozornost milijuna na TikToku, postavši trenutni viralni hit. 

Haljina o kojoj je riječ, jednostavno poznata kao "crinkle haljina", brzo je stekla popularnost zbog svog dizajna i mogućnosti da savršeno oblikuje svaki tip tijela. Izrađena od lagane tkanine, savršena je odjeća za tople ljetne dane, nudeći udobnost i stil. Sa svojom prozračnom siluetom i privlačnim uzorcima, brzo je postao nezaobilazan artikl ovog ljeta.

@adelinegss perfect dress h&m 🤍🐚 #hmdress #hmdresses #hmdresshaul #hmhaul #hmtryonhaul #hmtryon #hmoutfit #hmlook #hmlooks ♬ Yes To Heaven Speed - DJ mesquazy

Ono što ovu ljetnu haljinu izdvaja je njena svestranost. Bez napora prelazi iz dnevnog šika u večernju eleganciju uz samo nekoliko izmjena modnih dodataka. Ova prilagodljivost pridonijela je njezinoh širokoj privlačnosti, a ubrzo je pojam "viral h&m dress" skupio čak 566 milijuna pregledana TikToku, a haljina svakim danom postaje sve popularnija.

Trend je privukao pozornost modnih influencera, koji su se uključili u kupovini ove haljine, dodatno pojačavajući njezina popularnost. Feedovi na društvenim mrežama preplavljeni su slikama i videozapisima koji prikazuju viralnu haljinu u mnogim dnevnim i noćnim izdanjima.

@yolilipad The white crinkle dress #hm #handm #whitedress #viraldress ♬ Pipe Down - Drake

Zapravo se radi o haljini iz popularnog dućana H&M, a mi smo je pronašli i na hrvatskom webshopu. Dolazi u četiri boje – crnoj, smeđoj, bijeloj i khaki zelenoj, a cijena joj je 17,99 eura.

Najljepše, ali i najudobnije haljine koje prate liniju tijela i ističu svaku figuru:

FOTO: Zara Midi haljina 19,95 EUR FOTO: Zara Rebrasta haljina srednje duljine 17,95 EUR FOTO: Zara Haljina s vezivanjem oko vrata 15,95 EUR FOTO: Zara Rebrasta haljina s američkim izrezom 15,95 EUR FOTO: Zara Rebrasta haljina srednje duljine 17,95 EUR FOTO: Zara Haljina kroja uz tijelo s naramenicama 15,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina 9,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina 9,95 EUR FOTO: Zara Uska haljina 12,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina 9,95 EUR FOTO: Zara Uska haljina 12,95 EUR FOTO: Zara Midi haljina rustičnog stila 19,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina 9,95 EUR FOTO: Zara Rastezljiva pletena haljina s naramenicama 17,95 EUR FOTO: Zara Midi haljina sculpt 29,95 EUR

Ženska kolekcija hrvatskog brenda JET LAG inspirirana je zadivljujućom privlačnošću i čarolijom drevnog Egipta
Kraljica Letizia savršeno kombinira klasiku i proljetne trendove u elegantnoj bijeloj bluzi i suknji s printom
Već smo se nekoliko puta zaljubili u stil agentice za nekretnine: 'Volim uzorke i boje, pogotovo kad je lijepo i toplo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".