Ova ljepotica već je jedanput ukrala pozornost, a sad je pokazala još jednu izazovnu kombinaciju

Goran Čižmešija fotkao je damu koja u gradu ne može proći nezamijećeno!
Vidi originalni članak

Ona je docentica na Stomatološkom fakultetu, a naš ju je Goran Čižmešija već jedanput ulovio u gradu! Onda nam je pokazala crno-bijelu kombinaciju, a ovog se puta odlučila za crno od glave do pete. Pa, skoro do pete, cipele su ipak bile bež!

Anja Baraba kaže kako je ovo jedan od njezinih uobičajenih dnevnih outfita, a najčešće nosi X siluetu:

Naglašeni struk i suknje punog kruga. Volim nositi ne-boje koje u posljednje vrijeme upotpunjujem crvenim ružem. Ponekad odjenem bež, puderasto rozu i zelene nijanse koje pristaju ljeti uz preplanuli ten. Rijetko nosim uzorke, ali sam nedavno kupila suknju leopard uzorka koja će mi biti za večernje izlaske, svidjela mi se nevezano što su životinjski uzorci u trendu. Svaki dan je nova prilika za modnu igru!

Anja nosi jaknu Fornarina, prstenje Swarovski, Naf Naf suknju, Pinko torbu i no name cipele. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".