Ova ljepotica sa zagrebačke špice za "bablje ljeto" bira popularne Gucci natikače

Tijekom dana izmjenjuju se sva godišnja doba pa natikače još prolaze
Vidi originalni članak

Koliko je malo potrebno za savršen styling dokazala je ova fashionistica sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja i dalje nosi najpopularnije Gucci natikače od prošle sezone koje očito neće izaći iz mode još neko vrijeme. Kombinacija joj je za čistu peticu. Nosi "mom jeans" koje joj tako dobro stoje, basic prugastu majicu i cool kožnatu jaknu, a ove velike sunčane naočale su nam totalni hit!  

Čini se kako su velike torbe ove sezone s trona počele izgurivati mini torbice iako će vjerojatno one oko struka i dalje ostati među omiljenima, ali mi navijamo za velike. Ipak u njih stane više stvari! Crvena torba ove dame baš je dobra i odlično se uklopila u cijelu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".