Ova ljepotica osvojila je zagrebačku špicu svojoj pojavom i osmijehom

Brineta je prošetala u trendi izdanju koji odmah privlači pažnju
Vidi originalni članak

Prvo, nema boljeg modnog dodatka od osmijeha i dobrog raspoloženja, a ova djevojka zaista ima ono nešto. Zagrebačkom je špicom prošetala u vrlo trendi izdanju. Nosi cool teddy coat, ali u boji koju nismo navikli viđati. Zeleni kaputić istaknuo se u masi tamnih boja. Ispod nosi džemper s cvjetnim uzorkom i torbicu oko struka, a pažnju nam je privukla i njena crvena poštarska (ili mornarska) kapica. 

Okrugle sunčane naočale ne stoje baš svakome, a ona je svoje s ružičastim staklima baš dobro isfurala. Na nogama ima upečatljive tenisice s plavim krznom. 

Treba vam inspiracija za outfit? Dvije cure pokazale su kako nositi midi suknju, basic traperice i prugasti džemper! Pogledajte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".