Ova ljepotica je čupave Gucci natikače, o kojima baš svatko ima mišljenje, isfurala na skroz cool način

Natikače koje ona nosi ili volite ili mrzite! A ona ih je iskombinirala s mrežastim čarapicama
Vidi originalni članak

Crno od glve do pete uvijek je dobra ideja, a ova simpatična djevojka sa zagrebačke špice dokazala je i još nešto za što se uvijek držimo - detalji čine kombinaciju. Cvjetnim trgom prošetala je u cool kožnatim hlačama koje brojne fashionistice nose u ovo razdbolje pred početak proljeća. Za oko su nam najviše zapele Guccijeve natikače i torbica istog brenda

Ove natikače o kojima vlada podvojeno mišljenje, ili ih volite ili mrzite, iskombinirala je s mrežastim čarapicama i uspjela to isfurati na najbolji mogući način. 

Još jedan veliki hit su kaubojske čizme - odlične modele s high street potpisom pronađite u galeriji:

FOTO: Pull and Bear 549 kn FOTO: Pull and Bear 399 kn FOTO: Pull and Bear 399 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Zara 799 kn

Natikače su jedan od velikih trendova koji nas prati već nekoliko sezona. Svake nas sezone dizajnerski i high street brendovi počaste nekim novim modelom, no Gucci je definitivno predvodnik ovog trenda! Jedva čekamo vidjeti što su nam dizajneri pripremili za nadolazeće tople dane, a do tad, možete se inspirirati zgodnom ljepoticom čiji nas je odvažni outfit odmah osvojio.

Glomazne tenisice, predimenzionirana odjeća? Evo kako su naše kumice s Dolca, Ana i Zlata, iskomentirale sve najveće trendove: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".