Ova ljepotica i njen psić bili su prave zvijezde zagrebačke špice

Sa svojim četveronožnim prijateljem prošetala je u prekul kombinaciji
Vidi originalni članak

Ovakve suknje veliki su jesenski hit. Fashionistice su ih počele nositi već na ljeto, a sada ih kombiniraju na predimenzionirane džempere i visoke čizme. Ova ljepotica sa zagrebačke špice nosi jedan od najpopularnijih čizama sezone. One su visoke do koljena i nešto širi model, koji se na nozi lagano nabora. Izgleda tako chic, a model je praktičan jer se može kombinirati baš na sve.

Njene cool sunčane naočale i torbica, detalji su s kojima nema greške, a u ovoj kombinaciji važnu ulogu igra traper jakna, koja je idealan model za ovo prijelazno doba. Društvo joj radi maleni psić, koji nas je potpuno razoružao! Još kad smo mu primijetili frizuru... Presladak je!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".