Ova ljepotica cijelo ljeto ne izlazi iz badića, a najviše voli "trokutiće"

Anja Dujaković osvojila nas je modnim kombinacijama na moru, ali i na "suhom"
Vidi originalni članak

Atraktivna brineta Anja Dujaković, ovoga ljeta praktički ne izlazi iz badića te modnim kombinacijama s mora razveseljava svoje brojne pratitelje na Instagramu.

Ova influencerica, koja broji više od 60 tisuća pratitelja, studentica je ekonomije, nakon što je već diplomirala psihologiju. 

- Što se tiče odjeće, volim kombinirati sve i svašta, moj je stil miks svih stilova. Za faks se oblačim ležernije: volim traperice, tenisice, široke majice, dok za izlaske biram haljine, topove i midi suknje, a obožavam i kombinezone - izjavila je Anja u ranijem intervjuu za Divu. 

Ova 22-godišnjakinja nosi uglavnom dvodijelne kupaće kostime, a najčešće se drži crne, bijele i metalik tonova. 

 Gornji dio u trokutićima već joj prokušano dobro stoji, pa ne eksperimentira previše. 

- Najviše mi se sviđa stil blogerice Camile Coelho. I moje sestre. Ona mi odabire što da obučem kad sama ne znam što bih - rekla je Anja za naš portal govoreći o stilu odjevanja. 

U nastavku pogledajte savjete vizažistice za idealni svadbeni beauty look. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".