Ova lijepa studentica dokaz je kako jednostavnost u modi uvijek - pali!

Fotografirao ju je naš street style fotograf Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Studentica novinarstva Leonarda Pavić zagrebačkom Ilicom prošetala je u toliko jednostavno, a tako chic izdanju i jedna je od onih koja će vas natjerati da povjerujete kako je manje uistinu - više. 

Nosim vestu H&M, haljinu Zara, torbicu Mango i tenisice Adidas. Idem na faks, imam presicu, pa sam se odlučila malo srediti, a nakon toga ću na kavu pa je zato i look malo ležerniji. Volim točkasti uzorak, imam dosta takvih stvari, ali ih do sada nisam imala prilike kombinirati jer je bilo ružno vrijeme. Točkasti uzorak mi je rezerviran za proljeće i lijepo vrijeme. Nosim i ostale uzorke, jedino nikad nisam nosila leopard. Tenisice nosim češće nego nešto na visoku petu jer puno šetam pa su mi udobnije.

Ako vam treba inspiracija za haljinu za maturalnu večeru, modni dvojac ELFS u tome vam može pomoći. Pitali smo ih koji su modeli najpoželjniji:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".