Ova lijepa cura sa špice svojim izrazito šarmantnim outfitom sve je osvojila

Neodoljiva zimska kombinacija koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim
Vidi originalni članak

Iako se svake zimske sezone nametne neki novi trend kada je riječ o kapama i šeširima, neki ipak svojim šarmom osvoje modnu scenu na nešto dulje staze. A upravo takva je neodoljiva beretka koja se izvrsno uklapa u svaki zimski outfit. 

Lijepa dama sa špice sivom je beretkom odlično začinila svoj styling koji čini elegantna tamnosiva haljinica ispod koje je odjenula bijelu košulju, a upotpunila efektnom statement ogrlicom. Preko haljine je nabacila plavi teksturirani kratki kaputić, a cijelu kombinaciju dodatno je začinila sivim šalom. Fantastično su se u cijeli outfit uklopile i crne visoke čizme s detaljima zmijskog uzorka koje je uparila s kožnom crnom torbom. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".