Ova je kombinacija stvorena za ljetne večeri i želimo je u ormaru!

Cvjetni motiv i metalik boja, što nam više treba?
Vidi originalni članak

Volimo zaviriti u novitete koje nam nude high street trgovine, a ovog nam je tjedna za oko zapela kombinacija iz Zare koja može biti nošena u različitim prigodama! Radi se o kombinaciji traperica, dugačke prozirne haljine koja "glumi" majicu te srebrnih sandala koje, unatoč metalik boji, izgledaju klasično pa su nosive u različitim prigodama! 

Prozirni topovi, najčešće od tila, veliki su hit ovog ljeta, a kad su u kombinaciji s cvjetnim motivima, budite sigurne da nećete pogriješiti! Budući da je prozirna, ova će haljina bolje funkcionirati nošena na traperice, što je jedan od najvećih trendova ove sezone! 

Dobrih traperica nikad dosta, a ove od tamnog trapera izvrsno će izgledati i u svakoj jesenskoj kombinaciji. Iako su ove godine veliki hit traperice širokih nogavica, u ovakvoj kombinaciji zaboravite na njih jer isključivo skinny traperice funkcioniraju nošene s dugačkim haljinama! 

Midi pete i metalik boja na sandalama - zvuči idealno, zar ne? Ove sandale izvrsne su za večernje izlaske, ali i za situacije koje iziskuju dress code jer su istovremeno jednostavne i klasične, no, zahvaljujući boji, privlače poglede! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".