Ova je kombinacija kao stvorena za povratak obvezama nakon godišnjeg!

Spoj ljetnih i jesenskih komada jednostavno je neodoljiv!
Vidi originalni članak

Povratak s godišnjeg odmora u realnost nikad nije jednostavan, no nekako je lakši ako znamo da ćemo na poslu zablistati u nekoj zanimljivoj odjevnoj kombinaciji. Jedan od takvih outfita upravo je ovaj koji smo pronašli u novoj kolekciji H&M-a, a sastoji se od ključnih jesenskih komada koji su savršeno ukomponirani s onim kojih se teško odričemo iz ljetnog razdoblja. 

Plava je košulja klasik u ormaru, no odvažite se i odjenite neku neobičnog kroja poput ove koja se prodaje za 40 eura. Umjesto traperica, dobar su izbor crne hlače, a s volanima i dalje nema greške. Cijena ovakvog modela je 45 eura. Kako biste cijeloj kombinaciji dodali još ljetne razigranosti i živosti, obratite pozornost na cipele te odaberite sandale u jarkoj boji, a cijena H&M-ovih žutih je 17 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".