Ova je dama uz haljinu kombinirala sandale kakve nose samo najhrabrije

Nismo ih navikli vidjeti na gradskim ulicama
Vidi originalni članak

Osim zagrebačke špice, i šibenska je pravi izvor modne inspiracije. Dokaz tome su ove dvije dame koje su gradom prošetale u usklađenim odjevnim kombinacijama, a glavna misao vodilja očigledno im je bila crvena boja.

Traper suknje veliki su hit pa im nije potrebno mnogo kako bi se od njih napravila trendi kombinacija, a tog je svjesna dama na desnoj strani pa se odlučila za jednostavnu majicu i otkačeni komad nakita. 

Međutim, ono što definitivno dominira ovim outfitima su gladijatorice koje nosi dama na lijevoj strani. Naime, ona je crvenu haljinu spuštenih ramena kombinirala sa zlatnim gladijatoricama visine do koljena za koje se ipak odlučuju samo najhrabrije dame! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".