Ova Hrvatica odlučuje tko će biti na popisu najtraženije zabave na svijetu!

Helena Šurić jedina je Hrvatica koja je bila na Met Gali
Vidi originalni članak

Met Gala jedna je od najtraženijih zabava na svijetu, događaj za koji se traži "pozivnica" više, no doći do toga, pravo je umijeće. A jedna od osoba koja odlučuje o tome tko će prisustvovati ovog elegantnoj i glamuroznoj večeri je, ni manje ni više, Zadranka Helena Šurić

Ona je booking director američkog Voguea, odnosno glavna i odgovorna za odabir svih super modela na svijetu te co-director Condé Nast grupe. Zablistala je na ovom velikom događanju u crnom od glave do pete, odabravši crnu satensku haljinu brenda Lanvin, a upotpunila ju je naušnicama iz najnovije SOPAR kolekcije, imena "SAL", što na latinskom znači sol, a odlično su se uklopile u temu Met Gale "Moda i katolička mašta".

Helena njeguje fantastičan casual stil - u njezin bismo ormar rado zavirile, a o tome je pisao i Vogue, koji je predstavio njezin stil u pet dana! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".