Ova haljina i tenisice zadobile su najviše pažnje u 2019. godini! Zgodna brineta isfurala ih je odlično

Na kraju godine sumiramo dojmove, pa smo tako odlučiti provjeriti koji su to trendovi najviše okupirali pažnju čitatelja
Vidi originalni članak

Kontroverzni model tenisica i uska bijela haljina pokazala se dobitnom kombinacijom za ovu zgodnu brinetu sa splitske Rive koja, sudeći po reakcijama čitatelja, nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Basic komadi uvijek su dobra ideja. Pa tako i ova midi haljina u bijeloj boji. Više nego bilo kojeg ljeta do sada, bijela je ove godine bila baš popularna, a djevojke su je nosile na svim komadima, od glave do pete. Zgodna brineta Rivom je prošetala u jako cool kombinaciji s kojom nema greške. Ovakve su super i za one dane kad ne znate što odjenuti. Glomazne tenisice sa šljokičastim vezicama odlično izgledaju u ovoj jednostavnoj kombinaciji. 

Oko ovakvog modela tenisica već neko vrijeme vode se modne borbe, no one su uspjele isplivati na tron svih tendova. Djevojke ih nose u svim kombinacijama, a nama je najdraže na haljinicu, pogotovo ako je potpuno nespojiva s tenisicama. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".