Ova gospođa već vas je osvojila svojom pojavom, a sad će vas oduševiti i pričom

Goran Čižmešija popričao je sa zagrebačkom Annom Dello Russo - malo je reći da smo oduševljeni!
Vidi originalni članak

Prije nekoliko tjedana pisali smo o gospođi koja je i vas i nas oduševila svojim odličnim stilom i dobila je laskavu titulu zagrebačke Anne Dello Russo. Naš Goran Čižmešija tad je nije želio ometati u njezinoj šetnji gradom pa je "okinuo" isključivo paparazzo fotke, no pronašao ju je opet. Ili, bolje rečeno, ova je odlična gospođa pronašla - njega!

Naime, kako nam je Goran ispričao, dok je bio zagledan u jedan izlog, ova je gospođa došla do njega i pitala ga je li on Goran Čižmešija te se predstavila kao zagrebačka Anna Dello Russo i pritom zahvalila na članku koji je izašao. Rekla je kako njezino ime i prezime nije bitno jer je svi znaju po nadimku - Bimbla

Po zanimanju je odgajateljica i cijeli život fura svoj stil, a članak na Divi mnogo joj je značio:

Bila sam sretna i ponosna kad su mi sa svih strana javljali da sam izašla na Divi i baš sam vam svima zahvalna što ste me fotkali i objavili. Godi mi usporedba da sam zagrebačka Anna Dello Russo, obožavam njen stil, iako mi ona nije inspiracija za moj. Svoju odjeću sama šivam i prekrojavam.

I ova je kombinacija nastala u kućnoj radinosti, a iza kaputa stoji uistinu posebna priča. On je, naime, nastao od kombinacije crnog muškog bademantila iz Kik-a, sinovih maskirnih hlača i ljubičaste deke koja je išla kao dar uz Milka čokolado. Posebno, zar ne? 

Ne skriva se samo iza jakne zanimljiva priča. Bimbla je otkrila: 

Kapa je nastala od stare sinove jakne. Rukavice su različitih boja jer sam izgubila par, ali zašto ne nositi svaku u drugoj boji!?! Vozim kolica jer ne nosim torbe. Svojim outfitima još uvijek uspijem iznenaditi i one koji me poznaju cijeli život.

Budući da smo u prošlom članku napisali kako ju je Goran fotkao dok je radila selfie, otkrila je kako nije bila riječ o tome, već je fotkala grad za Facebook grupu "Zakaj volim Zagreb". Nakon što je prilog izašao, guglala je našeg fotografa da vidi kako izgleda, a cijelu priču zaokružila pitanjem:

Mogu li ja Vas pofotkati?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".