Ova djevojka zablistala je u svojoj žutoj jaknici i ukrala svu pozornost na špici

Zgodnu djevojku na zagrebačkoj špici opazilo je stručno oko naših fotografa
Vidi originalni članak

Poznato je da crvena boja privlači poglede, ali izgleda da je i žuta boja na dobrom putu da preuzme tu ulogu. Ovu djevojku u odličnoj kombinaciji s kratkom žutom kožnom jaknicom naši fotografi nisu mogli ne uočiti. 

Zgodna djevojka žutom je jaknicom odlično upotpunila kombinaciju skinny traperica s resicama i blistavo bijele duge košulje. Posebno su nam za oko zapele cool bijele tenisice. U moru čisto bijelih tenisica, ova verzija sa šarenim potplatima pravo je osvježenje. I ovako vedru kombinaciju dodatno je začinila efektnom crvenom torbicom kroko kože.  

Osim uz ovu superslatku kombinaciju, kratke kožne jakne idu uz apsolutno sve. Možete je odjenuti na haljine svih duljina, hlače svih krojeva, ali i na cipele svih oblika. Svakom će vašem outfitu dati dati jednu frajersku notu. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".