Ova djevojka ukrala je svu pažnju svojom preslatkom haljinicom

Djevojka sa špice spojila je omiljeni materijal i omiljeni uzorak u jedno
Vidi originalni članak

Plisirani materijali ili točkice? Ne možemo se odlučiti koje je od ovo dvoje draže i koje je veći hit. No, ova je djevojka odlično razriješila tu dilemu svojom preslatkom 2u1 kombinacijom.

Tamnoplava plisirana mini haljinica sama po sebi zvuči preslatko, a ako tomu dodamo točkice u boji pudera, ta je haljina nešto što svi želimo u svom ormaru. Ova lijepa djevojka odlično ju je iskombinirala s gležnjačama brušene kože i kožnom tamnoplavom torbicom, a uz ovako bujnu kosu, osim Borboletica, nakit joj i ne treba. 

Haljine poput ove izvrstan su odabir za šetnju gradom ili kavu, a na neke elegantne cipele na petu, vrlo se lako može transformirati u presladak večernji outfit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".