Djevojka sa špice nosi tenisice koje su s trona skinule sve najpopularnije sportske brendove

Ljepotica je isfurala model za kojima su lude sve fashionistice
Vidi originalni članak

Savršena frizura, odlične sunčane naočale, džemper koji dobro izgleda u svakoj varijanti i tenisice za kojima pate sve zaljubljenice u modu, ovoj su mladoj dami donijele formulu za savršen dnevni outfit. 

Brend Veja se ne oglašava. Drže do toga da posluju prema etičkim načelima proizvodnje i vrlo su ekološli osvješteni. Svi materijali korišteni u izradi ovih tenisica su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila.

Klasičan bijeli model kakav nosi ova djevojka sa zagrebačke špice najbolji je, jer dobro izgleda u svim varijantama. Mnoge poznate domaće i strane zvijezde već dugo ih obožavaju, a nama se čine kako su popularnije ili bar jednako popularne kao veliki sportski brendovi. 

Što o trendi tenisicama, cipelama i ostalim odjevnim predmetima misle naše omiljene kumice s Dolca, Ana i Zlata: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".