Ova djevojka nosi sunčane naočale kakve još nismo vidjeli, a i ostatak kombinacije je - efektan!

Zagrebačkom špicom prošetao je dvojac koji nam je odmah zapeo za oko
Vidi originalni članak

Njihove upečatljive kombinacije ne mogu proći nezamijećeno, pa je tako bilo i ovog puta. Lijepa brineta ovaj put odlučila se za nekoliko upečatljivih komada. Za početak, odmah smo primijetili sunčane naočale s dugačkom smeđom vezicom.

Osim toga isufrala je i traperice u leopard uzorku koje ne stoje baš svima, a uparila ih je na glomazne tenisice, bez kojih, očito, ove sezone nema dobre proljetne odjevne kombinacije. 

U njenoj pratnji uvijek je ovaj zgodni muškarac, ovaj put u jednostavnom izdanju s T-shirtom čiji print je vrlo upečatljiv, a dama s desne strane nosi vrlo cool model traperica. Ove sezone skinny traperice s trona najpoželjnijih izgurale su nešto širi modeli, a ako se nas pita - podržavamo!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".