Ova dizajnerska suknja postala je pravi hit zadnjih nekoliko godina, a cijena joj raste i do 1700 eura!

Sa sjedištem u Londonu, Chopova Lowena reciklira folklorne tkanine, materijale i koristi tradicionalne zanatske tehnike kako bi stvorili svoje odjevne komade
Vidi originalni članak

U samo nekoliko godina, karabiner suknja Chopova Lowena postala je pravi hit među ljubiteljima mode. Ove je sezone postala i globalno poznata, putujući od Londona u kojem je nastala pa sve do Azije gdje je suknja postala omiljena među K-Pop zvijezdama, uključujući Red Velvet. 

Sa sjedištem u Londonu, kako piše britanski časopis Vogue, Chopova Lowena reciklira folklorne tkanine, materijale i koristi tradicionalne zanatske tehnike kako bi stvorili svoje odjevne komade. Iza brenda pokrenutog 2017. godine stoje Emma Chopova i Laura Lowena-Irons.

Uz mnoštvo referenci i estetskih tonova, uvijek postoji nešto u njihovom radu što će istaknuti njihovu odjeću od ostale. Jedna od popularnih suknji brenda je ona sa svojim plisiranim skupovima stolnjaka od prerađenog tartana i vintage bugarskim zidnim zavjesama.

Raspon perspektiva u njihovim odjevnim predmetima prirodna je posljedica kontrasta između dvije dizajnerice. “Laura je uvijek težila umjetnosti i konceptualnijim stvarima, dok ja jednostavno volim produkt i dizajn. Laura voli boje, dok ja ne volim toliko, ali zato nudimo crne haljine sa svim metalnim detaljima. Uvijek postoji ravnoteža kojoj težimo”, kaže Emma.

Cijene suknje kreću se od 500 do 1500 funti, odnosno oko 570 do 1700 eura, ovisno o stilu, duljini i materijalima korištenim za proizvodnju. 

Nosi čizme koje su pravi hit sezone: 'Osim zelene, volim još narančastu i žutu'
U ovakvoj kombinaciji ne viđamo je često: Matija Vuica u bež komadima plijenila poglede na špici
Zašto prve dame biraju plavu toaletu na inauguracijama ili na pobjedama na izborima?
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".