Djevojka u preslatkoj crno-bijeloj kombinaciji bila je glavna zvijezda špice

Crnu kombinaciju s bijelim detaljima ova djevojka isfurala je odlično
Vidi originalni članak

Crna boja uvijek je dobra ideja, bilo da je riječ o šetnji gradom, večernjem izlasku ili poslovnom sastanku, a ova zgodna djevojka u dnevnoj jesenskoj verziji isfurala ju je na najbolji mogući način.

Kratke haljine/suknje i visoke čizme dobitna su kombinacija. Prekrasnu bijelu plisiranu mini suknju s crnim srcetima zgodna djevojka uparila je s gumenim Lemon Jelly čizmama s kojima joj ni zima ni kiša ne mogu ništa! Zanimljiv je i odabir pelerina-kaputića koji svakoj kombinaciji doda notu elegancije. 

Da je prava trendseterica, djevojka je pokazala i odabirom modnih detalja. Nekada mrske, a sada izrazito popularne, velike gumice za kosu i najjednostavniju frizuru učine posebnom. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".