Ova dama sa špice isfurala je dva najtraženija modna dodatka sezone - cijena će vas šokirati!

Čak ni cijena nije spriječila brojne trendseterice da ove komade dodaju u svoj ormar!
Vidi originalni članak

Zadnja rujanska špica bila je bogata zanimljivim odjevnim kombinacijama, među kojima se istaknula ova zgodne prolaznice na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Ova je dama kombinirala casual i elegantnije komade pa je spojila traperice s čipkastom bluzom raskošne kragne, a svemu je dodala bijeli sako zanimljivih detalja. Ipak, najzanimljiviji su definitivno bili modni dodatci kojima je zaokružila kombinaciju. 

Odlučila se za Gucci pa je odabrala njihove cipele koje se prodaju po cijeni od 830 $ i jedne su od traženijih ove sezone, ali i remen s potpisom iste modne kuće. Gotovo pa i nema trendseterice koja ga nije dodala u svoj ormar, bez obzira na njegovu vrtoglavu cijenu jer se prodaju po iznosu od 300 $ na više 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".