Dama iz centra grada zablistala je u megapopularnoj kombinaciji odijela i tenisica

Baršun obožavamo, a u kombinaciji s ovim trendi tenisicama izgleda fantastično
Vidi originalni članak

Baršun je materijal zbog kojeg uvijek jedva dočekamo zahlađenje. Premda ga najviše viđamo uobličenog u efektne haljine, izvrsno izgleda i kao odijelo, što možemo vidjeti na primjeru ove tamnokose dame koja je baršunasto odijelo isfurala savršeno. 

Tenisice i odijela nekada su nam bili nespojivi, a danas je to ultimativni trend koji furaju sve fashionistice, baš kao i ova dama sa špice. Klasičan kroj odijela baršunasti materijal podigao je na višu razinu, a casual notu gospođa je outfitu dala obuvši bijele Golden Goose tenisice koje su se svojim zlatnim detaljima odlično uklopile u cijeli outfit. 

Baršunasto odijelo idealan je odabir za sve prigode, od dnevnih izlazaka u verziji s tenisicama do poslovnih sastanaka ili večernjih izlazaka u kombinaciji s dobrim salonkama. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".