Ova dama nam je baš super! Od "običnih" komada uspjela je napraviti tako trendi kombinaciju

A njezine su nam se čizme posebno svidjele pa smo pronašli slične na sniženju!
Vidi originalni članak

Bijeli džemper, bež kaput, čizme u sličnim tonovima i neobična torba - da, ova ljepotica pokazala je da se s nekoliko basic komada može izgledati stvarno fantastično!

Ispod džempera provirivao je odličan remen koji je kombinaciji dao dozu rokerskog stila, a Ray Ban naočale poput njezinih dobra su investicija jer baš nikad ne izlaze iz mode! Ipak, ono što nam se najviše svidjelo njezine su "naborane" čizme koje su ove sezone veliki hit, a jednako dobro izgledaju uz traperice, kao i nošene s haljinama ili suknjama. 

Inspirirala nas je da pronađemo slične čizme, a posrećilo nam se u Stradivariusu gdje se ovakav model nalazi na sniženju, a njiegova cijena je 279, 90 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".