Ova će vas dama uvjeriti da bijele čizme mogu izgledati fantastično!

Goran Čižmešija fotkao je ljepoticu čija bi kombinacija osvojila i ulice europskih modnih metropola
Vidi originalni članak

Ana Olivari odvjetnica je čiji stil u gradu teško prolazi neopaženo pa nije promaknula ni objektivu našeg Gorana Čižmešije

Pozirala je u kombinaciji koja bi fantastično prošla i na ulicama europskih modnih metropola, a temelj je bio odličan crno-bijeli točkasti kombinezon iz Zare. Spojila ga je s kaputom Dorothee Schumacher i bijelim čizmama iz Zare te nam pokazala da one stvarno mogu izgledati odlično. Crno-bijelu pomaknutu klasiku upotpunila je crvenom dizajnerskom torbom koju potpisuje J.W. Anderson i Patrizia Pepe rukavicama. Ana je za svoju kombinaciju rekla:

Uvijek izaberem jedan odjevni komad, u ovom slučaju crno-bijeli točkasti kombinezon, oko kojeg slažem ostatak odjevne kombinacije. Bijele čizmice su logična nadopuna, a omiljena piercing crvena torba dodatno je osvježila cijelu kombinaciju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".