Ova brineta je odjenula top da joj se vidi struk iz sasvim neobičnog razloga

Manekenka kaže kako je se ne može nikad vidjeti u skinny trapericama jer voli šire modele
Vidi originalni članak

Nosim kaput Bershka, no name top, a hlače, torba i čizme su Zara. Idem na sastanak s modnom agencijom, zato sam i odjenula top da mi se vidi struk. Da nemam taj sastanak, ne bih odjenula tako kratki top preko dana, ali ponekad tako navečer izađem van, rekla je Ana Stanković, studentica komunikacijskog managementa i model našem Goranu Čižmešiji.

- Ovo je jedini teddy kaput koji imam, kupila sam ga prije dvije godine na popustu, a inače sam veliki fan traper jakni, imam ih bar deset. Ove hlače su iz nove kolekcije, ali trapez nogavice nosim već četiri godine, to mi je trenutno najdraži model hlača. Nikad me nećete vidjeti u skinny trapericama, uvijek moraju biti malo ležernije - otkrila je Ana.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".