Ova atraktivna brineta "rastura" u baš svakom modelu badića

Jednostavna, nasmijana, jednostavno prekrasna! Ovakav treba biti outfit za plažu!
Vidi originalni članak

Crni, crveni, trokutići, na crtu, visoki, niski izrez... Ma, nema toga što ovoj atraktivnoj brineti koju smo zapazili na Instagramu ne stoji savršeno. Evo, gledajte.

I inače smo fanovi rasparenih kupaćih kostima, koji su posebni hit ove sezone, pa nam se ova kombinacija srebrnog gornjeg dijela na crtu i crnih gaćica jako dopala. Jednostavno i efektno, pomalo glamurozno čak.

Klasični gornji dio u crnoj boji ovdje je sjajno spojila s donjim dijelom visokoga struka koji joj je lijepo istaknuo bokove. Odličan su detalj šlape sa statement mašnom. I već kada smo mislili da ne može bolje, tajanstvena ljepotica nicka Lu, pozirala je s frendicom.

Djevojke su nas osvojile svojom jednostavnošću i osmjehom! Bravo, cure, to je zaista najbolji outfit za plažu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".