Ova atraktivna brineta osvojila je prolaznike jednostavnom, a stylish kombinacijom

Goran Čižmešija fotkao je stylish srednjoškolku koja je odlična inspiracija za zadnje ljetne dane
Vidi originalni članak

Kasno ljeto omiljeno nam je kad je riječ o modi - mogu se kombinirati i ljetni i jesenski komadi, a tako spojeni izgledaju fantastično!

To je dokazala i srednjoškolka Hanna Alagić koja je gradom prošetala u ležernoj, ali stylish kombinaciji, a primijetio ju je i naš fotograf Goran Čižmešija kojem je otkrila detalje o svojem outfitu:

Nosim odjeću Zara, torbu Furla i tenisice Isabel Marant. Nije ni toplo ni hladno pa mi je ova kombinacija idealna. Volim kombinirati kratko s dugim i imati neku fora jaknu na sebi.

Dodala je da obožava maslinastu boju te je nosi oduvijek, kao i sve što joj se svidi, bez obzira na to bilo trendi ili ne. Ne nosi često cvjetne uzorke, a ako joj se svidi haljina ili nešto s cvjetnim printom, kupit će je!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".