Outfitima ove zgodne i uspješne dame uvijek se veselimo, a ovog puta pokazala je otkačen poslovni styling

Goranu Čižmešiji ova je ljepotica pozirala već nekoliko puta
Vidi originalni članak

Tea Gagro voditeljica je projekata, a prošle je godine već pozirala našem Goranu Čižmešiji te otkrila male tajne svoga stila. I ove jeseni naš ju je Goran ulovio na špici, a i ovog je puta pokazala izvrsnu odjevnu kombinaciju.

Tea je Topshop vestu kombinirala sa suknjom iz Zare i Furla čizmama, a ovo se sredila za sastanak na kojem je, kako sama kaže, mogla biti u pomalo casual izdanju. Tea je otkrila:

Ova suknja je prva karirana stvar u mom ormaru i prva suknja koju sam kupila nakon dugo vremena. Iako nije moj stil, svidjelo mi se kako mi stoji, a kako mi je u ormaru sve jednobojno u klasičnim bojama, odlučila sam ubaciti nešto drugačije.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".