Outfitima i osmijesima osvajaju na prvu: Zgodne i stajliš frendice nisu prošle nezamijećeno u centru grada

Cure su pokazale kako su najjednostavnije ljetne kombinacije zapravo i najbolje, a treba ih začiniti tek efektnim modnim dodatkom
Vidi originalni članak

Iako je špica sezone, zagrebačke ulice nisu nimalo puste - baš suprotno, i dalje su odlična inspiracija za ljetne kombinacije. Ideju za stajlinge za vrući ljetni dan posudit ćemo i od stajliš i nasmijanih frendica koje nisu mogle proći nezamijećeno na zagrebačkom Cvjetnom trgu. 

Obje frendice držale su se formule "manje je više" i zablistale u samo tri komada - lepršava haljina, upečatljive sandale i efektna torbica. Jedna je dama odabrala bijelu čipkastu haljinu, must have bez kojeg je ljetna garderoba nezamisliva, bez obzira na to radi li se o formalnim ili neformalnim prigodama. Kombinirala ju je s bijelom torbicom kroko-efekta i srebrnim sandalama, a look zaokružila klasičnim sunčanim naočalama i decentnim nakitom. 

Druga je dama ružičastu haljinu s romantičnim volanima kombinirala s upečatljivim sandalama s platfmormom, a točka na "i" bile su trendi sunčane naočale i minijaturna bijela torbica koja je outfitu dala dodatnu dozu elegancije. 

Cure su pokazale kako su najjednostavnije ljetne kombinacije zapravo i najbolje, a ako želite vidjeti što se ovog vikenda još nosilo na zagrebačkoj špici, zavirite u galeriju:

FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL

Ako ste u potrazi za bijelom haljinom, u galeriji smo izdvojili najbolje modele iz high street ponude:

FOTO: Bershka 199 kn FOTO: Bershka 199 kn FOTO: Bershka 249 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 139 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 499 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 229 kn FOTO: Zara 149 kn

Najtrendi haljina sezone ili suknja koju želimo i u vlastitom ormaru? U outfite stylish frendica odmah smo se zaljubili
Volite li više haljine uz natikače ili tenisice? Što god odabrale, ove zgodne frendice mogu biti super inspiracija
Frendice sa zagrebačke špice imaju savršene outfite za svaki dan: "Volimo prošetati centrom grada u ljetnim haljinama"
Zgodne frendice nisu mogle proći nezamijećeno na zagrebačkoj špici u trendi ljetnim outfitima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".