Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi

Dubravka Prpić Znaor prokomentirala je outfite saborskih zastupnica na konstituirajućoj sjednici
Vidi originalni članak

Novoizabrani zastupnici okupili su se na konstituirajućoj sjednici 10. saziva Hrvatskog sabora. Dame su pokazale zanimljive odjevne kombinacije, a prokomentirala ih je modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor. Ovdje možete vidjeti što je savjetnica rekla o outfitima zastupnika za 10. saziv Sabora.

Komentar modne savjetnice: Plenković se treba okrenuti modernijim krojevima, Miletić bira obuću neprimjerenu Saboru

Sabina Glasovac, zastupnica koju prati glas najbolje odjevene dame u Saboru, odabrala je nude varijante:

- Kostim u tonu pijeska ili slavne nude varijante elegantna je opcija koja je zahvalna u svako doba dana. Plisirana suknja taman podiže outfit na malo svečaniji, dok su bež Mary Jane salonke znak retro elegancije. Odličan odabir za damu koja zna da je imidž poslovne žene bitan te da ga poslovno odijevanje itekako oblikuje, komentirala je Prpić Znaor. 

Dragana Jeckov odabrala je haljinu senf žute boje i kombinirala je s upečatljivim cipelama s vinil-detaljima.

- Za ljubiteljice žute, boja senfa prikladna je za ozbiljnije prigode jer se ne ističe previše, a opet djeluje elegantno. No, ovdje je kroj dosta fluidan i idealno bi bilo da je ta boja na nekom kostimu ili haljini od debljeg materijala. Ova nijansa odlično izgleda na klasičnim krojevima od mješavine lana ili pamuka. Volani nisu nužni – dovoljna je traka koja glumi kragnu i veže se u mašnu, rekla je Prpić Znaor.

Marijana Puljak nosi crnu u kombinaciji s nijansom lososa, a modna savjetnica za ovaj outfit ima samo riječi hvale.

- Lijepa nijasa lososa idealna je za razne prigode, od svečanih do poslovnih, pa i Sabora. Dobar štih kombinaciji daju i cipele. To je dobar moment, kad političarka nosi uglavnom crno, no razbija tamnilo s bojama ili dobrim zatvorenim cipelama. Tako je radila i Theresa May koju smo znali po genijalnom, a opet izboru obuće dostojnom visoke političke funkcije.  

Dalija Orešković odlučila se za kombinaciju bež i bordo boje:

- Kreacija ima jedan trik za višu siluetu, a to je kroj struka koji je nešto viši od klasičnog. Ovaj moment figuri vizualno produljuje noge, dama se čini višom. Lijepe kombinacije tonova nisu pretjerane za Sabor, a opet, haljina je ukrašena visuljcima koji kreaciji daju večernji ton. Iako bi inače ova kombinacija bila pretjerana za dan na poslu, ova prigoda to opravdava.

Odabir Marijane Petir bili su čipka te crna i tirkizna boja.

- Iako je prigoda da se dame srede, kreacija bi bila elegantnija da je čipka samo na suknji. Ovo je više haljina za svadbe jer, iako je prigoda posebna, u Saboru su primjerenije kreacije bez puno čipke, tek u detaljima. 

Katarina Peović koraljno crvenu kombinirala je s bež i smeđim nijansama:

- Iako je koraljna nijansa idealna za važne trenutke, bitni su kroj i materijal, stoga je ova haljina primjerenija nekim privatnim trenucima. Isto vrijedi za otvorene sandale koje, po dress codeu, ne pripadaju u Sabor, ali ni dobrom dijelu business stila. S druge strane, boja sandala je u redu jer je bež uvijek primjerena. 

U galeriji pogledajte još odjevnih kombinacija zastupnika i zastupnica za konstituirajuću sjednicu:

FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell

Podsjetite se kakve su modne kombinacije dame odabrale za izbornu noć:

FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Dalija Orešković, predsjednica Stranke s imenom i prezimenom išla je na sigurno i odabrala malu crnu haljinu. FOTO: Željko Lukunić/Pixsell Marijana Puljak, predsjednica stranke Pametno, kombinaciju crnih klasičnih hlača i majice osvježila je žutim sakoom. FOTO: Marko Lukunić/Pixsell Sabinu Glasovac iz Restart koalicije prati glas najbolje odjevene saborske zastupnice, a taj je status potvrdila i svojim odabirom za izbornu noć. FOTO: Marko Prpić/Pixsell Odabrala je haljinu koraljno-crvene boje i kombinirala je sa sakoom istog kroja i iste boje, dok je kosu uvila u lagane valove. FOTO: matija habljak/pixsell Lice Vladimire Palfi govori sve o ishodu njezine koalicije Dosta pljačke. Prema svemu sudeći, izborni prag ne prolaze. FOTO: matija habljak/pixsell Za izbornu je noć odabrala jednostavnu zelenu haljinu, dok je usne naglasila klasičnim crvenim ružem. FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Marija Selak Raspudić pojavila se u izdanju kakvom je ne viđamo često i odabrala lepršavu haljinu s upečatljivim uzorkom. FOTO: Marin Tironi/Pixsell Katarina Peović iz Radničke fronte nije skidala osmijeh s lica, a odabrala je crvenu haljinu od tila s točkastim uzorkom. Također, i za odlazak na biralište odabrale je haljinu crvene boje.

U galeriji pogledajte zašto Sabinu Glasovac prati titula najbolje odjevene saborske zastupnice:

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Marko Prpić/PIXSELL FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Patrik Macek/Pixsell FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: patrik macek/pixsell FOTO: Goran Čižmešija

Ukrala pozornost: Fani Kerum na biralište izašla u pripijenoj haljini od gotovo 8800 kn
Izdanje u kojem je ne viđamo često: Za glasanje, Kolinda Grabar Kitarović odabrala trendi torbu i upečatljivu suknju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".