Outfiti Ecije Ojdanić ne prolaze nezamijećeno: 'Glumica voli ženstvenost i ističe je na razne retro načine'

Kratkim haljinama uz šljokičaste štikle evocira osamdesete, a tu su i duge kreacije koje inspiraciju crpe iz tridesetih godina prošlog stoljeća
Vidi originalni članak

Odjevne kombinacije Ecije Ojdanić uvijek prati i niz pozitivnih komentara. Modna savjetnica i urednica Dubravka Prpić Znaor ističe kako modno glumica odličnog smisla za modu voli ženstvenost, a ističe je na razne retro načine:

– Ponekad nosi kratke uske i mikro haljine uz atraktivne glitter štikle, čime evocira osamdesete. Ponekad su tu i duge kreacije, inspirirane tridesetim godinama prošlog stoljeća, kad su jača ramena prvi put ušla u mainstream.

Savjetnica je istaknula da nerijetko bira i detalje poput mašne, kojom naglašava struk ili rame, a od haljina bira i kratke modele ukrašene šarenim apstrakcijama. 

– Nosi i kombinezone, oni su uglavnom romantični, napravljeni od eterične čipke koju kombinira uz štikle s perjem. Ovaj impresivan detalj nalazi se i na topu za večernje izlaske – osvrnula se Prpić Znaor.

Dodala je i kako je jasno da uglavnom bira nešto krojem jednostavnije:

– Njezine forme prate siluetu, uz razne materijale, od lepršavih do eko kože. Od detalja, osim visokih štikli, nosi i remenje kojim dodatno naglašava strukiranu formu. 

U galeriji pogledajte još izvrsnih izdanja Ecije Ojdanić:

FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: PIXSELL FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive FOTO: Arhiva Dive

 

Ines je velika ljubiteljica štikli: 'U kolekciji imam preko 250 pari. Kolekcionarka sam, čuvam ih u kutijama i vrećicama, sve mora biti uredno'

Bob kojeg frizeri opisuju kao savršenog za hladnu sezonu: Nosi dozu seksepila i prilagođava se raznim teksturama kose

Koliko detalja u jednom outfitu! Doktorica prava kaže: 'Lijep je dan pa sam za promjenu odjenula žuto, da ne budem samo u omiljenoj crvenoj'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".