Outfit ministrice turizma i sporta super je inspiracija za poslovni stil: "Haljina je dobar odabir, a tu su i lijepe salonke"

Modna urednica i savjetnica osvrnula se na još jedno izdanje nove ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac
Vidi originalni članak

Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta, održala je konferenciju za medije nakon prvog sastanka s predstavnicima turističkog sektora, a za tu je prigodu odabrala midi haljinu i salonke. Ovaj ljetni odabir prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna urednica i savjetnica. 

- Sitan, diskretan uzorak zahvalan je na haljinama poslovnog tipa, naročito kad je podloga tamna, a kroj dosta zatvoren. Haljina je dobar odabir i radi dužine, a tu su i lijepe salonke koje također imaju neku teksturu, rekla je Prpić Znaor. 

Modna je savjetnica objasnila da je zanimljiv i rub, iako nije pretjerano naglašen, već tek toliko da se vidi zanimljiva dinamika kroja.

- Očita je sklonost kombiniranju uzoraka te je ovo dobar primjer kako formulirati stilske efekte, no da opet sve paše sa svime. Ključna stvar u kombiniranju motiva je da imaju slične tonove, ako je riječ, naravno, o poslovnom outfitu. Crna, kao baza, najpraktičnija je za takve stilske igre, zaključila je savjetnica. 

Komentar na outfit nove ministrice turizma: "Ovo je zahvalna ljetna poslovna formula jer ljeti je business stil ponekad izazov"
Petir odabrala lepršava haljnu primjereniju ljetnom partyju, a savjetnica za Selak ima skladnije modno rješenje
Outfiti zastupnica na konstituirajućoj sjednici: Glasovac i Puljak odlične; Petir u stylingu koji je primjereniji svadbi
Dvije saborske zastupnice i dva upečatljiva stylinga: Evo što modna savjetnica kaže o njima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".