'Otvorena sam za isprobavanje novih modnih trendova, ali samo ako mi dobro pristaju'

Baza Doroteine kombinacije bila je vrlo jednostavna, a dodala joj je modne dodatke koji ne prolaze nezamijećeno
Vidi originalni članak

Volite li klasiku na pomaknuti način, onu obogaćenu ponekim efektnim detaljem, onda će vam se sigurno svidjeti i kombinacija Dorotee Kerni, knjižničarke odličnog smisla za modu. Nju je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija, a simpatična je Dorotea za Divu ispričala više detalja o svojem izvrsnom stilu. 

Odličan modni trenutak nastao je u prosincu, a kombinacije smo se sada rado prisjetili.

– Ovu sam kombinaciju odabrala jer volim boje, iako često nosim crno. Ove rukavice jako volim i često nosim detalje u živim bojama, s njima podižem crninu. Ne pratim uvijek modne trendove. Otvorena sam za isprobavanje modnih trendova, ali samo ako mi dobro pristaju – rekla je tada za Divu. 

Zvijezda zimskog stajlinga je karirani kaput čiji je klasičan uzorak nadopunjen efektnim detaljem na donjem dijelu. Baza kombinacije bila je vrlo jednostavna, sastavljena od kožnih čizama i skinny traperica, a detalji su ti koji su u stajlingu vodili glavnu riječ. Uz ljubičaste rukavice, istaknula se i torba s bambusovom ručkom, jedan od onih modela koji je lako kombinirati zbog maslinaste nijanse, a istovremeno se isitču zanimljivim detaljima.

Zara je za proljeće pripremila jednu od najboljih kolekcija: Izdvojili smo komade nosive i na posao

FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 39,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 35,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 79,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 49,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 29,95 eura FOTO: Zara 25,95 eura

Ne prati trendove: 'Kada kupujem robu, biram da je to ona koja će biti aktualna barem 10 godina'

Ni Hailey Bieber nije odoljela hit frizuri: Dugačku kosu drastično je skratila u kratki bob

Poduzetnica izgleda sjajno u zimskom izdanju: I torba i čizme su hit među trendsetericama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".