Otvorena izložba u čast slavnom dizajneru

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Jedan od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera napustio nas je prošle godine, no njegova prisutnost u svijetu mode je i dalje neopisivo velika. Pogledajte i pročitajte detalje nove izložbe dizajnera koji svoje obožavatelje ima u svim dijelovima svijeta.
Vidi originalni članak

Njegovo puno ime je Óscar Arístides Renta Fiallo, no modni svijet zna ga pod pseudonimom Oscar de la Renta. Ovaj Dominikanac preminuo je  u listopadu prošle godine, te ostavio iza sebe godine rada, prekrasne komade odjeće i svoje vječne obožavatelje. Za vrijeme života bio je poznat po velikim humanitarnim radovima i doniranju novaca raznim organizacijama i institucijama, a jedna od njih je i   Savannah College of Art and Design gdje je 2001, godine dobio nagradu za životno postignuće André Leon Talleya. U čast slavnom dizajneru, istoimeni fakultet otvorio je izložbu  jednih od najpoznatijih kreacija de la Rente na kojoj se može pronaći  jedna od najstarijih Oscarovih koktel haljina iz 1965. godine. Također, u moru haljina pronalaze se i one koje su nosile američke zvijezde Taylor Swift, Beyonce i njegova muza Sarah Jessica Parker. Izložba će biti otvorena za javnost do kraja godine, a tko god je u blizini grada Atlante neka ju svakako otiđe pogledati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".